Slimmere Oplossingen

Notrax® is een marktleider in antivermoeidheids- en veiligheidsmatten. Ons merk van Notrax® vloermatten is een synoniem geworden met kwaliteit, flexibiliteit en klantenservice.


Wij geloven in een sterke relatie met de klant en leverancier, wat de fundering is van ons bedrijf.

Het begrijpen en reageren op de speciale behoeften van onze klanten, reflecteert ons plezier in het bedienen van onze distributeurs en hun klanten. Wij werken nauw samen met onze Notrax® distributeurs om zo de matten industrie te laten groeien. Dit doen wij met producttrainingen om onze ervaring te delen hoe je klanten het beste kan helpen om een mat te selecteren voor de juiste werkomgeving,  als ook locatiebezoeken en terugkoppeling van de klant, welke in waardevolle informatie voorziet voor onze innovatieteams om zo continue verbeteringen aan producten te brengen of nieuwe producten te ontwerpen. 

LEAN and green 

De LEAN inrichting in onze activiteiten staat ons niet alleen toe om concurrerend te blijven en een snelle service te bieden, het helpt ook om onze klanten deel te laten nemen aan een gezamenlijke inspanning om milieuvervuiling te verminderen. 

We hebben onze activiteiten geoptimaliseerd om onze distributeurs het volgende te kunnen aanbieden: 

  • 24-uur elektronische aankopen in ons online aankoopplatform. 
  • Elekronische offerte en facturingsdiensten. Snelle antwoorden voor uw klantaanvragen.
  • Online bronnen en marketing materialen. 
  • Meertalige Klantenservice die u graag willen helpen.
  • Fabriek finaliseert de matten op maat 
  • Bestellingen binnen 24-uur verzonden. 
  • Dropshipping mogelijkheden voor eenvoudige, betrouwbare en snelle levering van bestellingen direct geleverd aan de klanten. Ook zijn onze verzendingen 99,98% op tijd. 

Dit is het gemak van direct werken met een fabrikant. 

Voortdurende verbetering

Onze fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.