Koop Nu

 

 

 

Zoek een distributeur in uw regio

Notrax® verkoopt alleen via vertrouwde distributeurs. Vul het onderstaande formulier in om een distributeur bij u in de buurt te vinden.

Kamer van Koophandel nr. 24311532

Contactgegevens:
T +31 (0) 180 615 744
F +31 (0) 180 611 551
E saleseu@justrite.com

Bezoekersadres:
Achterzeedijk 57, Unit 1
2992 SB Barendrecht
Nederland

Bekijk ons adres op de kaart


 

Word een distributeur

Sluit aan bij ons wereldwijde distributie netwerk. 

We werken nauw samen met onze our Notrax® distributeurs, om zo de markt van matten te laten groeien. Met producttraining delen we onze deskundigheid over hoe je het beste een klant kan helpen om de juiste mat te selecteren voor hun werkomgeving, als ook bezoeken aan fabrieken en terugkoppeling van klanten die waardevolle informatie bieden voor ons innovatieteam, om zo continu productverbeteringen te maken of nieuwe producten te ontwerpen.

Het begrijpen en terugkoppelen van de speciale behoefte van onze klanten, reflecteert onze interesse en plezier in het bedienen van onze distributeurs en hun klanten. Wij geloven in een sterke relatie met klanten en leverancier, wat de fundering is voor ons bedrijf. We maken volledig gebruik van onze wereldwijde distributeur netwerk om   Notrax® vloermatten te verkopen.

We steunen onze distributeurs vanaf het begin met intensieve producttrainingen voor het hele verkoopteam, om zo bekend te worden met onze aanbod van productoplossingen, de achtergrond en de wetenschap achter elk Notrax product en hoe het beste elk product te positioneren om zo een selectie te maken voor hun klanten. 

We bieden volledige marketing ondersteuning met brochures, folders, productfoto's en toegang tot onze databank van productinformatie. 

Ons 24-uur online bestel- en factureringssysteem maakt het bestel proces gemakkelijker en ons verkoopteam zal u helpen met het antwoorden van verdere vragen of adviezen over hoe het beste een product te kiezen.  

Onze activiteiten in het magazijn zijn LEAN en we streven ernaar om binnen 24 uur te verzenden en uw bestelling te verwerken. Ook onze 'drop shipment' mogelijkheden betekent directe verzending naar de klant en zorgt voor een minder risico van producten op voorraad en verzendtijd.    
Chicago, Illinois
Rubber productie en logistiek

Moselle, Mississippi
Plastic productie en logistiek


 

Al een Notrax® distributeur

Inloggen