Notrax Blog

Staand werken aan mijn bureau? Is dat een slechte grap!?

We lezen regelmatig in het nieuws dat we mondiaal niet actief genoeg zijn en te veel tijd zittend doorbrengen. Met de opkomst van het gebruik van smartphones, langdurig series kijken op Netflix, woon/werkverkeer en de mogelijkheid om alles online te regelen vanuit je comfortabele huiskamer sofa, zitten we met zijn allen minstens 8 uur per dag.

Continue Reading

Superior Manufacturing Group sluit zich aan bij een grotere familie: Checkers Industrial Safety Products

Chicago, Illinois – Superior Manufacturing Group Inc., een familiebedrijf sinds de oprichting in 1948 door de familie Wood, is verheugd om de verkoop van zijn eigendom aan Checkers Industrial Safety Products aan te kondigen. Checkers is een fabrikant van industriële gespecialiseerde veiligheidsproducten zoals kabelmanagementsystemen, bodembescherming en andere veiligheidsproducten.

Continue Reading

Ik Hou Van Je Rondingen

Het Skywalker HD™  modulaire ergonomische mattensysteem voor zeer intensief gebruik is in 2012 gelanceerd. De Skywalker HD™ lijn is nu uitgebreid met unieke accessoires om dit systeem volledig aan te passen. De mogelijkheden zij nu dus oneindig groot.

Continue Reading

Uitglijden, vallen en meer

Het voorkomen van uitglijden en vallen is meestal de belangrijkste zorg in vochtige en olieachtige werkomgevingen. Glij- en valpartijen zijn verantwoordelijk voor 20 - 30% van de ongelukken die een langdurige werkonderbreking als gevolg heben...

Continue Reading

Slabmat Carré™ Carre Modulaire Rubbervloeren

Speciaal ontworpen om aan de zwaarste ladingen te weerstaan. De Slabmat™ is een duurzame rubbermat om vloeren en zwaar apparatuur te beschermen tegen schade. De Slabmat™ is een dikke stevige rubber plak van 12,7mm dik, waaraan het zijn naam aan heeft te danken en is ideaal voor opslag van extreem zware onderdelen van machines...

Continue Reading

Stop vuil bij de deur

Het groottste risico bij tapijten is vuil en vlekken. Tapijtvlekken hebben een textuur die vergelijkbaar is met een scheermes en als er op tapijten overheen gelopen wordt, kunnen de vezels snijden. Dit verkort de levensduur van de tapijt.

Continue Reading

Notrax® geeft aandacht aan Veiligheid en Gezondheid

Lassen, snijden, solderen en het slijpen van metaal in fabrieken, hebben allemaal iets gemeen met elkaar: deze activiteiten vormen een ernstig gevaar voor brand en wat ze ook met elkaar gemeen hebben is dat deze activiteiten vaak worden uitgevoerd door werknemers die lang staan, wat kan leiden tot pijn in de spieren.

Continue Reading

Prof. Redha Taiar's Workshop Over Antivermoeidheid

Prof. Dr. Redha Taiar, een expert in biomechanica, de menselijke motoriek, kinematische en kinetische analyse en biomedische technologie aan de Universiteit van Reims in Frankrijk, zal twee workshops geven over vermoeidheid op de werkplek op de Expo Protection in Parijs in December 2012.

Continue Reading

Schokkende Statische Statistieken

Static electricity is everywhere, especially in the winter when air becomes drier. In many facilities, people are one of the prime generators of static electricity. The simple act of walking around or even sitting on certain types of stools can generate several thousand volts on the human body.

Continue Reading

Introductie RedStop™ door Notrax®

Following a period of intense research and development, Notrax® is proud to introduce RedStop™ slip-resistant backing, a uniquely engineered technology that virtually eliminates the slipping and sliding of all Notrax® brand laminated floor mats.

Continue Reading